LED

Hvorfor er LED attraktivt?

 

Ved at investerer i LED, kan der spares penge på både elregningen og samtidig fås en grønnere profil. Både kunder og medarbejdere er i stigende grad opmærksomme på, om din virksomhed tager hensyn til miljøet. En investering i LED er med til at styrke din virksomheds grønne profil.

 

LED er en god investering

 

Hos Bright Energy er udviklingen på LED produkterne så langt fremme, at de overgår eksisterende traditionelle lyskilder, som vi kender dem i dag. Foretages der en energiberegning, hvor der sammenlignes med eksisterende belysningsanlæg kontra LED belysningsanlæg, er besparelsen typisk over 50 % og tilbagebetalingstiden under 3 år. Derudover har man typisk tre gange så lang levetid på LED belysning som på traditionel belysning.

Plug’N’Light

 

Med vores koncept Plug’N’Light, forsøger vi så vidt muligt, at udvikle LED produkter der direkte erstatter eksisterende lyskilder. Det skal for kunden være simpelt at udskifte til LED lyskilder. Ved Plug’N’Light er vores LED produkter direkte til at udskifte uden nogen former for ændring på eksisterende armaturer.

 

Energitilskud

 

Vælger man at investere i LED belysning, kan der opnås energitilskud til selve investeringen ud fra den årlige energibesparelse. Det betyder, at sparer du som virksomhed eksempelvis 24.000 kWh på at udskifte til LED belysning, kan du via din leverandør få tilskud til selve investeringen og tilbagebetalingstiden forkortes dermed yderligere. belysning.