NYHEDER

NYHEDER

April 2017:

Artikel - Virksomhed så lyset i LED

Læs artiklen her »


Juli 2015:

Artikel - Dansk LED downlight-koncept vil erobre markedet.

Læs artiklen her »


Oktober 2014:

Bright Energy tilbyder en fuldfinansieret LED løsning 

Vi tilbyder vores kunder en løsning, der giver kontant overskud fra dag ét ved installation af LED belysning.

Læs mere her »


August 2014:

Bright Energy lancerer en ny produktlinje af udendørsbelysning.

”Bright Energy kan nu også tilbyde et bredt udvalg af flotte LED løsninger til brug udendørs. Blandt andet to nye masterhoveder, der vil passe godt til ethvert parkanlæg, parkeringsplads eller lignende. Eller væglamper med indbygget dagslyssensor, så der ikke længere skal tænkes på unødvendigt strømforbrug.


August 2014:

Bright Energy lancerer det nye High Bright LED lysrør, hvor den nyeste teknologi anvendes.

”Det har længe været et problem ved anvendelse af LED lysrør, at kunne opnå de rette lysforhold ved installation i over 5 meters gulvhøjde pga. den lave lumen, som LED lysrør har ift. tilsvarende kompaktlysrør. Bright Energy har udviklet et LED lysrør med så høj lysstyrke, at lysrøret er anvendeligt i netop disse højder. Med høj lumen, meget lav varmudledning og flot ensartethed på lyset, opfylder LED lysrøret de fleste krav til belysningen.


Juni 2014:

Bright Energy lancerer deres nye 60X60 LED panel på 95 lm/w.

”Vi har netop lanceret et af de LED paneler på markedet, hvor belysningen sker fra siden, med den højeste lumen/watt. Ved brug af den nyeste LED chip fra producenten Samsung, der samtidig er testet ift. LM-80, opnår LED panelet hele 95 lm/w. Dermed kan der via lysberegninger reduceres yderligere i antal armaturer for at overholde Dansk Standard.


Maj 2014:

Bright Energy indgår samarbejde med TS-Gruppen.

”TS-gruppen drives som et andelsselskab og ejes af 31 ejerledede elinstallations virksomheder, som med i alt 40 lokale TS-centre geografisk spredt over hele Danmark, giver en landsdækkende profil og sikrer deres kunder adgang til alle kompetencer, uanset hvor i landet de efterspørges. Bright Energy er leverandør af LED belysning til TS-Gruppens virksomheder, hvor vi via den rette rådgivning, hjælper virksomhederne videre med deres belysningsprojekter.


April 2014:

Indkøbsafdelingen rejser til Hong Kong og besøger en af verdens største messer for belysning.

”For hele tiden, at følge med udviklingen på markedet for LED belysning, er det ofte at blandt andet indkøbsafdelingen hos Bright Energy besøger messer, hvor den nyeste udvikling indenfor LED belysning bliver fremvist. Derudover besøges også vores danske indkøbskontor og de forskellige leverandører til Bright Energy, for at tjekke kvaliteter på leverancer og forholdene omkring produktionen.


Januar 2014:

Bright Energy indgår samarbejde med COOP Danmark og dermed installerer LED-belysning i en række butikker landet over.

”For at opnå en grønnere profil og samtidig reducere både CO2 – og elforbrug, har en lang række selvejende Super Brugsen under COOP Danmark, valgt at udskifte nuværende belysning til LED belysning. Da Bright Energy samtidig kan levere LED lysrør der er kompatible med armaturer, hvori der sidder HF-spoler er det blevet interessant for en lang række Super Brugsen afdelinger.


Test test