Strategi

STRATEGI

Bright Energy importerer og udvikler innovative og unikke højkvalitets LED lyskilder, som distribueres i hele Danmark. Vi rådgiver, som virksomhed, inden for vedvarende energiløsninger samt udfører energi- og rentabilitets beregninger på solcelleanlæg og ved konvertering til LED belysning.


Bright Energy vejleder bl.a. det offentlige og erhverv. Vi samarbejder med vore kunder om at finde de rigtige løsninger, så en investering i en energioptimering bliver til en rentabel forretning, med kort tilbagebetalingstid. Bright Energy yder professionel assistance ved kalkulationer og ved ansøgning om energitilskud i forbindelse med energioptimeringer.

Vi deltager gerne i dialogen når målsætningen drejer sig om at spare på energien!


Bright Energy ApS er distributør af vedvarende energiløsninger, hvor vi blandt andet selv producerer og importerer innovative høj-kvalitets LED-lyskilder. Vi er på markedet for at tilbyde unikke produkter der samtidig ligger på et prisniveau der gør det acceptabelt at investere i. Vi oplever for høje priser på LED-lyskilder, der gør det til en ikke-rentabel investering for bl.a. offentlige institutioner, da tilbagebetalingstiden bliver for lang.


Vi oplever en stor efterspørgsel fra både det private – og offentlige marked, da vor indkøber sikrer at vi udelukkende formidler produkter af højeste kvalitet samtidig med, at vi er de første på markedet med de mest unikke lyskilder. Vi ligger mange kræfter i selve innovationen og videreudvikling af vores produkter, så vi kan tilbyde vores kunder det bedste og mest holdbare på markedet!


Hos Bright Energy ApS er der fokus på vedvarende energi løsninger. Vi er en virksomhed der via vort danske indkøbskontor i Østen, selv udvikler innovative og unikke højkvalitets løsninger indenfor vedvarende energi.


Med hovedkontor og lager beliggende i Hedensted, er det herfra vi rådgiver og servicerer vores kunder, så de får den bedste løsning ved at energioptimere.


Vores høje kvalitet og innovation bygger på tæt samarbejde imellem indkøbere, produktudviklere og sælgere. Vi følger med udviklingen og vil på mange områder være skridtet længere!


Via den digitale platform eBright, forsøger vi ligeledes at gøre det let for kunden at foretage sine indkøb og ligeledes følge med i udviklingen hos Bright Energy ApS, når der eksempelvis lanceres nye produkter.


At energioptimere, skal være en rentabel løsning med acceptabel tilbagebetalingstid, så kunderne ser det som en attraktiv investeringsmulighed!


Bright Energy arbejder målrettet på, at tilføre energieffektive løsninger til markedet, der vil være med til at styrke Danmarks energiforsyning og dermed gøre det til en af landets styrkepositioner.


Mission:

Bright Energy skal sikre, at energioptimering er effektivt og sikkert. Ligeledes skal investeringen være attraktivt med konkurrencedygtige priser, så tilbagebetalingstiden er acceptabel. Vi vil opfattes som en organisation af troværdige, ordholdne personer der levere en faglig kvalitet indenfor energioptimering til en konkurrencedygtig pris, hvorved vort bidrag til kunder totalt overstiger kundernes forventninger.


Vision:

Bright Energy vil være internationalt anerkendt som en virksomhed, der udvikler og omsætter energieffektive løsninger for virksomheders, organisationers og samfundets vækst.


Værdier:

Kompetent – vi er specialister indenfor vores fagområde og forstår at omsætte innovative produkter til gode kundeoplevelser.


Engageret – vores engagement indenfor energieffektive løsninger driver vores samarbejde og styrker vores målrettethed på markedet.


Innovative – vi prioriterer innovation højt og forsøger hele tiden at være et skridt foran, hvad angår produktudvikling.


Bright Energy vil være med til at sætte dagsordnen for udviklingen på markedet for energi