Autolak

CASE: Nørre Snede Autolak

Nørre Snede Autolak A/S der har specialiseret sig i lakering af store køretøjer, har fået skiftet alt deres belysning ud til høj-effektiv LED belysning fra Bright Energy ApS. Der er skiftet ud til de meget kraftige High Bright LED lysrør, som er en patenteret udvikling fra Bright Energy ApS.


Nørre Snede Autolak A/S har valgt at gøre nytte af den fuldfinansierede løsning, som Bright Energy ApS tilbyder sine kunder.


Ib Kjær Rasmussen, der er økonomichef i virksomheden, udtaler:


Finansieringen er jo en fordel, fordi den månedlige ydelse er lavere end udgifterne til elforbruget efter installationen. Du får en nettogevinst måned for måned!


Det kan bedre betale sig, at få fuldfinansieret løsningen end at låne pengene i sit eget pengeinstitut, da du får en månedlig driftsbesparelse på strømmen, der er højere end den månedlige ydelse der opkræves!


Dog som hovedregel, skal renten af finansieringsforløbet være lavere end den normale bankrente. I finansieringsløsningen får du samtidig fuld fradrag for den samlede ydelse, det gør du ikke i banken!


Thomas, der er elektriker i virksomheden, udtaler:


Vi er meget tilfredse, da den lovede elbesparelse kan måles og det samtidigt giver mærkbart bedre lys. Vi er gået fra 174 lux på gulvet til 380 lux på gulvet, hvilket er meget og når LED lys ikke falder betydeligt i lysstyrke i dets levetid, er det virkelig en win-win-win situation.


Vi brugte før 6,5 kW i timen, i den ene hal og nu er vi nede på 2,8 kW i timen, så det er til at tage og føle på.