Jacobsens Bakery

CASE: Jacobsens Bakery Ltd, Hedensted

Jacobsens Bakery Ltd. i Hedensted, er den foretrukne leverandør af danske kvalitets småkager, pakket i en lang række af flotte forædlede dåser. På 24 timer produceres der 7.5 mio. småkager, hvilket årligt svarer til 3,2 gange rundt om jorden. De kendte småkager distribueres over hele verden af store detailhandlere.


Bright Energy ApS har stået for udskiftningen af fabrikkens 900 stk. kompaktlysrør til vores unikke High Bright LED lysrør, der leverer den højeste lysstyrke på markedet.


Denne udskiftning medfører en besparelse for Jacobsens Bakery Ltd. på 67,42 % på lyset og med et energitilskud på over 40.000 kr., så er investeringen tjent hjem på blot 1,4 år.


Erik Jensen, som er teknisk chef hos Jacobsens Bakery udtaler:


”Vi er særdeles tilfredse med resultatet, hvilket har givet meget mere lys, mindre vedligeholdelsesomkostninger og generelt bedre arbejdsforhold, da vi nu har en ensartethed på hele fabrikken der er vedholdende. Derudover er besparelsen til at tage og føle på. Vi har nu et markant likviditetsoverskud, hver evig eneste måned efter denne udskiftning.”