Norleg

CASE: Norleg, Brædstrup

Norleg A/S, der er beliggende i Brædstrup, har i mange år haft stor succes med at producere sikre, naturlige legeredskaber til kreative børn.


Da der i virksomheden fokuseres meget på miljøet, i og med der produceres ”grønne” kreative legeredskaber, var udskiftningen til LED belysning i produktionen og udendørs, et ligeså stort fokus på miljøet og den grønne omstilling, som det var, at spare på el-udgifterne.

Der er udskiftet 280 stk. kompaktlysrør til 280 stk. High Bright LED lysrør fra Bright Energy ApS, der med sin høje lumenpakke på 135 lm/w, kan opfylde lysbehovet i produktionen.

Norleg A/S har ved denne udskiftning reduceret deres elforbrug på lyset med 67 % og med en tilbagebetalingstid på kun 3 år og en væsentlig CO2-besparelse, så var dette yderst attraktivt for dem.


Jens Skifter, der er salgsdirektør i Norleg A/S udtaler

”Resultatet er bare blevet rigtigt godt og som forventet. Det er en virkelig god lyskvalitet og LED rørene giver overraskende meget lys fra sig. Medarbejderne skulle lige vende sig til det nye lys, da det var lidt hvidere i farven end det vi havde før, som var blevet helt gullig i farven. Der gik 4 dage, så havde de vænnet sig til det Vi er især meget glade for de store udendørsprojektører vi har fået, da de er sensorstyret og dermed tænder, når der er bevægelse på pladsen. Det kunne vi ikke før med kviksølvslamperne, da de først skulle opvarme. Hele processen har samtidigt forløbet rigtig godt og meget professionelt”.